Walk and Talk – Affärsnätverk  i Tyresö

 

Jag driver ett nätverk som heter ”Walk and Talk – Affärsnätverk i Tyresö”. Idén är enkel. Genom att kombinera att mötas med att gå så får vi två saker gjorda samtidigt – härligt effektivt! Dessutom blir det fria och kreativa möten när vi är ute och rör oss. Hjärnan stimuleras av rörelsen och den friska luften. I nummer 4/2013 uppmärksammades Walk and Talk i tidningen Företagaren.

 

Walk and talk i Tyresö, Kreationslotsen, Nätverk för småföretagare

”Walk and Talk” är ett koncept som grundades av Sophia Sundberg 2010. Sophia driver företaget Ypsilon och föreläser om affärsnätverkande och mingelteknik. Idag finns det grupper på ca 25 olika orter i Sverige. Det är kostnadsfritt och vi ambassadörer jobbar ideellt och med drivkraften att vi tycker detta är en strålande idé. Vi gillar att träffa nya människor och att kombinera nytta med nöje. Under våra träffar träffar vi nya kunder, samarbetspartners, affärskontakter och har möjlighet att hjälpa varandra med frågor som vi brottas med nu. Det skapar möjlighet för den lilla företagaren att få ”kollegor” att bolla med och lära sig av.

 

Är du företagare och i behov av att nätverka är du välkommen till oss i Tyresö-gruppen. Du hittar oss på facebook, välkommen att gå med i gruppen. Du får då information om hur det går till, när och var vi träffas. Finns du inte på facebook så har jag en e-postlista du kan anmäla dig till på mitt företags, Kreationslotsen, hemsida ( i högerspalten). Vill du hitta någon av de andra grupperna så finns de listade hos Ypsilon.

 

Välkommen in och nätverka med oss!

/Jeanette