Jeanette Niemi

När tvivlen sätter in. Då finns utrymme för utveckling.

Drömmar blir verklighet

Jag är utvecklingsjunkie. Älskar att lära mig nya saker och fördjupa mig i det som jag redan kan. Min stora passion för utveckling har lett mig in på vägen att även följa andra på deras väg – uppmuntra, utmana och fira deras framsteg. 

Vägen har förstås varit krokig. Som barn trodde jag att jag ville bli advokat men drömmen gick i kras när jag insåg att jag behöver skydda bovarna då. Ett tag trodde jag att jag ville bli nätverkstekniker. En ständig källa till gliringar från maken eftersom jag skyr nätverkstrassel, sladdar och kopplande som pesten. 

Ändå kan jag se att de här stegen var viktiga för att jag skulle bli det jag är idag. Som föräldraskapet, utmattning och allt annat som jag varit igenom. 

En saker är jag säker på. Du kan göra precis det du vill med ditt liv. Jag är en drömmare och förvekligar mina drömmar stup i kvarten. Som att ta examen i personal- och beteendevetenskap som vuxen, starta webbföretag och att bli författare. 

Och kan jag så kan du. Japp, det är min övertygelse. 

Jeanette

 

Vill du ta nästa steg?

Jag hjälper dig gärna. 

Boka ett nästa steg-samtal med mig så utforskare vi hur du vill att ditt liv ska bli friare som kursledare och/eller författare. 

 

Det du drömmer om kan du få. Ta ditt nästa steg mot det du vill ha nu. Man ångrar oftare det man inte gjorde än det man gjorde. 

Jeanette Niemi

Extended Freedom Coach

Kontakt

Adress

Rubingången 47

Tyresö

 

Phone

+46 70 689 6009

Email

hej (@) jeanetteniemi.se

Hör av dig!

9 + 13 =