Kreativa projekt

Så länge jag kan minnas har jag alltid älskat kreativitet. Det har uttryckt sig på olika vis. Som barn läste jag bok efter bok och drömde mig in i böckernas värld. Sedan började jag pyssla, allt från tavlor till att dekorera muggar. Nu får jag vara kreativ i mitt arbete, ett drömjobb. Dessutom har jag fallit för att odla. Att få så ett frö och följa processen från för till en röd tomat eller en blomma ger mig glädje.

“Fråga inte vad världen behöver. Fråga vad som gör dig levande och börja göra det. Det världen behöver är människor som har blivit levande.”

Howard Thurman, teolog

Kreativitet för mig är att få skapa, att få lämna regler bakom sig och låta sin fantasi ta vid. Kreativitet är ren glädje, det är att följa lusten. Att göra det jag vill i stunden, få drömma, skapa och leva.

Här sparar jag mina kreativa projekt, så att du kan följa med mig på dem. Jag hoppas att du finner inspiration, glädje och kreativitet.

Skrivradion

I Skrivradion så pratar jag om allt som har med skrivande att göra. Allt från skrivövningar och att börja skriva till publicering av en bok och vad som händer efter. Jag pratar även med många författare och publicister. In och lyssna.

Småkakor 2017

Under 2017 backade jag ett nytt backverk varje vecka. Självklart tog jag också foton, allt är samlat här.

365 foton 2016

Under 2016 tog jag ett foto om dagen. Här är de samlade. 

365 foton 2015

Varje dag under 2015 tog jag ett foto och publicerade det. De är alla samlade här. 

Login