Jeanette Niemi

När tvivlen sätter in. Då finns utrymme för utveckling.

Vägen till det fria livet

En grå novemberdag 2011 åkte jag till jobbet som vanligt. Jag skulle ha ett möte med min dåvarande chef. En timme senare hade jag låst in mig på en toalett och ringt Thomas, min man. Jag ville berätta för honom att jag just blivit uppsagd på grund av arbetsbrist. Jag darrade, tårarna rann och förstod inte riktigt att det var sant. Ena sekunden hade jag en anställning sen många år och i nästa inte.

Efter en stunds tystnad sa Thomas: Hur känns det?

Och jag svarade: Jo, det är min tur nu.

Någonstans i den svåra stunden visste jag att det var helt rätt. Att äntligen fick jag den puff jag behövde för att gå vidare och ta vara på mitt liv.

Två veckor efteråt var jag en av dem som bjöds på fin lunch och fick ta emot företagets tack för mina 25 år i firman.

Idag driver jag Kreationslotsen, ett systemföretag som är skapat för att stötta min livsstil. Genom digitala och automatiserade produkter och tjänster kan jag hjälpa fler kunder med deras drömmar. Jag skapar större frihet för såväl dem som för mig. Och jag kan tjäna mer pengar eftersom jag inte säljer min tid i samma utsträckning.

Det är lätt att tro att tekniken är det svåraste men så är det inte. Tekniken har jag i de allra flesta fall löst mycket snabbt. Jag var uppe och rullade med mina första digitala kurser redan efter ett halvår. Det svåraste har helt klart varit att hantera livet som systemföretagare. Att lära mig att ta hand om mig själv så att jag vågar göra det som krävs för att lyckas. Rädslor, föreställningar och tvivel lurpassar bakom varje hörn. Jag behöver vara stark att möta dem och göra det bästa av varje sak.

Det är med stor glädje jag ser hur försäljningen av mina digitala produkter ökar månad för månad. Jag kan hjälpa fler att förverkliga sina bokdrömmar, drömliv och drömmar om det fria livet som entreprenör.

Varje dag är ytterligare ett steg mot mitt drömliv.

Jeanette

 

Drömmar blir verklighet

Jag är utvecklingsjunkie. Älskar att lära mig nya saker och fördjupa mig i det som jag redan kan. Min stora passion för utveckling har lett mig in på vägen att även följa andra på deras väg – uppmuntra, utmana och fira deras framsteg. 

Vägen har förstås varit krokig. Som barn trodde jag att jag ville bli advokat men drömmen gick i kras när jag insåg att jag behöver skydda bovarna då. Ett tag trodde jag att jag ville bli nätverkstekniker. En ständig källa till gliringar från maken eftersom jag skyr nätverkstrassel, sladdar och kopplande som pesten. 

Ändå kan jag se att de här stegen var viktiga för att jag skulle bli det jag är idag. Som föräldraskapet, utmattning och allt annat som jag varit igenom. 

En saker är jag säker på. Du kan göra precis det du vill med ditt liv. Jag är en drömmare och förvekligar mina drömmar stup i kvarten. Som att ta examen i personal- och beteendevetenskap som vuxen, starta webbföretag och att bli författare. 

Och kan jag så kan du. Japp, det är min övertygelse. 

Jeanette

 

Vill du ta nästa steg?

Jag hjälper dig gärna. 

Boka ett nästa steg-samtal med mig så utforskar vi hur du vill att ditt liv ska bli friare som entreprenör, företagare och/eller författare. 

 

Skapa kontakt!

Det du drömmer om kan du få. Ta ditt nästa steg mot det du vill ha nu. Man ångrar oftare det man inte gjorde än det man gjorde.

Jeanette Niemi

Extended Freedom Coach

Kontakt

Adress

Rubingången 47

Tyresö

 

Phone

+46 70 689 6009

Email

hej (@) jeanetteniemi.se

Hör av dig!

7 + 13 =

Login