Utmanande vinterpromenader är uppfriskande

Jag älskar att vara ute i naturen. Jag promenerar dagligen och går med näsan i luften. Jag letar nya intryck, känslor och stämningar. Jag är inte så förtjust i kylan men tycker det är fantastiskt vackert med all snö och härlig frisk luft som jag girigt drar i mig. Ni som läst min blogg tidigare vet att jag har hittat en ny passion i mitt fotograferande och kameran brukar följa med mig på mina promenader. På vintern blir den ofta kvar i väskan, jag har svårt att hitta bilder. Det är vitt, vitt och vitt. Jag gillar att krypa nära mina motiv och det gör sig inte riktigt på vintern. På sommaren finns ju alla färger  som kontrasterar och spännande växter och småkryp. Men det ger en ny utmaning att hitta nya sätt att se bilder på. Jag letar kontraster och leker med kameran för att få fram stämningar. Bra eller dåligt är upp till betraktaren men jag har kul, får frisk luft och motion!

 

Blad i grus

Foto: Jeanette Niemi

 

Jag hann med några promenader innan snön kom också. Att åldras med värdighet, tänkte jag när jag såg det.

 

Vinterfågel

Foto:Jeanette Niemi

Att vara liten på vintern kan inte vara så lätt. Ständigt på jakt.

Vinterhus

Foto: Jeanette Niemi

 

Vinterhus 2

Foto: Jeanette Niemi

 

Vinterknopp

Foto: Jeanette Niemi

 

Vinterbär

Foto: Jeanette Niemi

Ha en skön jul- och nyårshelg! Passa på att ta dig ut och njuta i naturen. Det ska jag.

/Jeanette