På måndag morgon lyfter planet mot Malaga. Jag kommer att tillbringa de kommande fem veckorna på spanska solkusten i en liten ort som heter Manilva ca tio mil söder om Malaga. Jag ska fokusera på att skriva. Skriva på mitt bokprojekt och annat som vill bli skrivet. Ett och annat om mina skrivupplevelser och annat från Spanien kommer alldeles säkert att hamna här på bloggen.

Just nu är mitt stora huvudbry min packning. Den är inte som den brukar. Maken brukar ofta antyda att det är väldigt mycket kläder och framförallt skor med i packningen oavsett om vi bara åker på en

weekend. Allvarligt talat, man vet ju faktiskt inte vad som kan komma behövas!? Den här gången är det i alla fall inte som vanligt. Som det ser ut nu så kommer kläderna och skorna stryka på foten för…ja böcker! Och lite kaviar.

Jag är glad åt nätet och alla sociala medier som kommer göra att jag kan ha kontakt med er alla under tiden. Jag finns på twitter, facebook, LinkedIn ock Skype. Även mail och telefon förstås. Hör av dig!

Ta vara på dagen.

| Jeanette |