Då så. Då är grundredigeringen klar på manus. Bara ett par varv till. Det ska ju korrekturläsas och ett par saker behöver jag fundera på innan jag kan anse mig helt klar. Duger det nya slutet på två av novellerna?  Kanske ska jag skriva om en novell så den får ett nytt uttryck? Nu lägger jag det här manuset åt sidan tills jag kommer hem näsa vecka. Behöver paus, kanske hinner jag få lite perspektiv. Nya perspektiv kan man få av naturkrafter och möten med nya människor och dagen har erbjudit båda delarna.

 

Havet stormar helt galet, ibland känns det som att det är på väg in i huset. Även luften har varit klart vindstark. Inte en skarp bild, både jag och paraply höll på att flyga bort.

 

Foto: Jeanette Niemi

 

Foto: Jeanette Niemi

 

Foto: Jeanette Niemi

 

Foto: Jeanette Niemi

 

Foto: Jeanette Niemi

 

Det kändes mycket skönt att få ett avbrott efter en spontan inbjudan på tapas till trevliga grannar. Det ger verkligen härlig energi med mänskliga möten.

Imorgon är en ny dag och innan dess lite sömn. Kollade just väderleksrapporten. Börjar bli som en sjöbuse. Stämmer den så kanske jag fäller en glädjetår. Sol från fredag klockan ett till planet lyfter lördag kväll!

/Jeanette