Navigation Menu+

4 Comments

 1. Den här var riktigt bra och träffade mig klockrent. Det är en exakt beskrivning av min egen känsla av nödvändigheten att ta klivet eftersom jag ”dör” om jag inte gör det. Nu förstår jag varför jag av en ”slump” hamnade på din skrivcoachsida bland alla och att det var något där som talade till mig. Tack.

 2. Tack Bo Gunnar!
  Det gläder mig uppriktigt att du fann något i den och att du tog dig tid att skriva ner dina tankar. Lika glad som jag blir över att du hittade hit och känner något när du ser dig om. Tänk att ”slumpen” ibland leder oss in i de mest spännande sammanhang och nya utmaningar. Jag gillar att reflektera över livet och har hittat två fantastiska sätt att gestalta det jag har omkring mig: foto och text. Då uppkommer ibland de här små stilla funderingarna.

  Du är varmt välkommen och vi hörs igen!
  /Jeanette

 3. Mycket bra skrivet och så tänkvärt, spännande och det bästa av allt att det blev ett lyckligt slut! Är det tillåtet att rekommendera din sida till några av mina vänner?

  • Tack Tina! Så roligt att du gillade den. Jag tycker livet är spännande och alla de utmaningar vi står inför, därför gillar jag att skriva om det som känns. Ja tack, du får gärna rekommendera dina vänner min sida! Det känns roligt att du vill göra det. Ett lätt sätt att dela med sig till sina vänner är att dela genom ikonerna för olika sociala medier under resp inlägg.
   Det gör mig glad varje gång jag ser att någon tycker det är värt att lägga tid och engagemang på att dela med sig!
   Tack för att du gör det!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte.