Snart lyfter jag mot Spanien för höstens resa!

 

Jag packar, eller i alla fall plockar fram det jag vill ha med mig på min resa. På söndag lyfter jag från Arlanda för att några timmar senare landa i Malagas 25-gradiga värme. När hösten kommer känner jag ett behov av värme och ljus. Jag har en dröm om att leva utomlands större delen av året och nu har jag, med hjälp av min familj, inrättat livet så att jag kan leva och arbeta i värmen under ett par månader per år. Det är härligt!

Bokhög

Foto: Jeanette Niemi

Packningen domineras av böcker, böcker och böcker. Den här gången laddar jag min nya iPad full med e-böcker också så kanske jag kan spara in på några kilo. Det blir inte så mycket kläder och skor som jag brukar ha med mig men jag behöver inte så mycket. När jag är nere på spanska solkusten delar jag tiden mellan att hjälpa mina kunder och mitt eget skrivande. Det mesta gör jag i bikini eftersom jag mest sitter i solen. Solskyddsfaktor är ett måste!

Den här gången har jag ett skrivprojekt att avsluta och ett nytt att påbörja. Spännande på två helt olika sätt.

Vill du veta hur det är att jobba i solen, så kan du följa mig här på bloggen. Jag rapporterar löpande från mitt skrivliv i solen.

Må gott, vi höres!

/Jeanette